Charkuteri

Heberleins i Båstad AB (Charkuteriet). För daglivaruhandeln, grossister och konsumentkontakt

Vår verksamhet vilar på en solid grund av tradition och yrkeskunskap. Vi tar fram våra produkter efter genuina recept som ger dig en smakupplevelse utöver det vanliga. Heberleins produkter är mångfaldigt diplomerade, senast i Chark-SM 2016!

På Heberleins sätter vi en ära i att endast leverera det bästa!

Med vänliga hälsingar,

Ola Persson (VD)

Marie Heberlein (Försäljning)

Nisse Heberlein (Produktionsansvarig)

För mer info. se kontaktuppgifter

Heberleins - charkprodukter från Bjärehalvön med kärlek och omsorg!

kvalitetskontroll

Kvalitetskontrollen genomsyrar all verksamhet!

Vi arbetar endast med svenska råvaror. För oss är högsta kvalitét det enda tänkbara och vi arbetar enligt egen kontrollprogram med veterinär och vi arbetar även enligt HACCP.
pastejer

Pastejtillverkning

Våra pastejer (Gästgifvarepastej och Grönpepparpastej) består av ca 65% lever vilket gör att vi sänker fetthalten och kan erbjuda dig nyckelhålsprodukter!
stoppning

Steg 1 korvtillverkning - Korvstoppning

Våra korvar, exempelvis Racebajsaren, Heberleinaren, Grönpeppar-, Lök-, och Förslövskorven stoppas i äkta naturtarm, vilket leder till en bättre smakuppleveelse!

I korvarna använder vi endast svenska köttråvaror, biprodukter såsom blodplasma med flera är helt bannlysta!
torkning

Steg 2 korvtillverkning - Torkning av korvar

Korvarna hängs ut för mogning och hänger cirka 4-5 timmar under en dag.
rökning

Steg 3 korvtillverkning - Rökning av korvar

I vår korvfabrik röker vi, som en av mycket få tillverkare idag, fortfarande på gammeldags vis - precis som på Hilmer Heberleins tid - för att få fram den underbara smaken som våra korvar genomsyras av! I våra specialbyggda rökar blandar vi bokspån med enris och korvarna hänger över en pyrande spånbädd. Det krävs mycket fingertoppskänsla och yrkesskicklighet för att kunna känna när korven är färdig. Det ligger en känsla och kvalitet i våra korvar som inte går att missa!
haccp
PRODUCERAD AV MECS.SE