En genuin matupplevelse

Den lilla byn Förslöv mellan Ängelholm och Båstad har blivit känd genom Heberleins långt utanför hemkommunen. Många är det som besökt tennismetropolen Båstad, och sedan tagit svängen om Förslöv för att få en genuin kulinarisk upplevelse, och de goda korvarna och charkuterierna med sig hem…

Heberleins, ett namn två företag!

Heberleins består idag av två separata företag; Heberleins i Båstad AB (Charkuteriet) respektive Heberleins Delikatess Kött och Chark AB (Butiken).Heberleins kända och mångfaldigt diplomerade produkter, senast i Chark-SM 2016 , exempelvis: Förslövskorv, Rackebajsare, pastejer, griljerat fläsk, varmrökt fläskfilé levererar vårt Charkuteri till butiker i hela Sverige!

För finsmakaren rekommenderar vi dock alltid ett besök på plats i Butiken och det ursprungliga charkuteriet i Förslöv där allting en gång började. I butiken finns bla. ett unikt utbud av kallrökta korvar, som inte går att få tag i någon annanstans, producerade på plats efter gamla recept - ett rent hantverk!

Gilla oss på Facebook! (Heberleins Delikatess Kött & Chark AB i Förslöv)och ta del av våra senaste nyheter, erbjudanden m.m!

Vi tipsar även om att följa vår kanal på YouTube! "Heberleins Delikatess Kött & Chark". Där kan ni kan ta del av fina filmer där vi bl.a. visar hur vi tillverkar korv och gör besök hos lokala leverantörer.