Grillade kycklingklubbor
Kamben
Grillad, dubbelmarinerad rostbiff
Coleslawsallad och lyxig Grönsallad
Grekisk potatissallad (rostad färskpotatis, fetaost, ruccolasallad och
soltorkade tomater).
Calbisås, toscanasås och bearnaisesås
Inlagda oliver, vitlökar, pepperballs (ostfyllda paprikor) och soltorkade
tomater
Baguette
Spickeskinka, (Förslövs svar på Parma, skinkan är saltad och sedan
torkad i tre veckor och därefter kallrökt), vårt goda, plommonspäckade
griljerade fläsk, varmrökt majskyckling
Tre sorters sill
Kallrökt Nobellax (97) från Stefan Pålsson AB i Landskrona
Mamma Gunnel Heberleins goda Hovmästarsås med Cognac & gräddfil
Bjärevinaigrette (kokt färskpotatis, sockerärtor, rödlök, dill och
honungsvinaigrette)
1878 Extra stark– Sverige (kraftfull, nötig och söt prästost lagrad i 18 månader, på pastöriserad komjölk)
Kvibille Ädel Grädd – Sverige (mjuk och fyllig halländsk blåmögelost med en pikant och ihållande smak, på pastöriserad komjölk och grädde)
Vår rökta vitlökskorv ”Heberleinare” & korvring
Gammaldags kavring, smör
Lyxig grönsallad med melonkulor, rödlök m.m.
Hemrökt, torrsaltad spickeskinka (lagrad i tre veckor, sedan kallrökt – Förslövs svar på Parma), vår unika, hemkokta tomat- och basilikaspäckade skinka samt vår hemlagade grönpepparsalami
Heberleins chilimarinerade, varmrökta kycklingfilé
Tomat- och mozzarellasallad med färsk basilika och balsamvinäger
Krämig pastasallad med skaldjur
Bitar av vår goda vegetariska paj
Örtsås, calbisås och pesto
Taleggio – Italien (fyllig, söt och fruktig kittost med tydlig sälta, på pastöriserad komjölk)
Gorgonzola Dolce D.O.P – Italien (krämig, mjuk, och söt blåmögelost. Gjord på pastöriserad, skummad komjölk)
Ciabattabröd
Grön bladsallad
Skålar med oliver, vitlök och soltorkade tomater
Varmrökt lax
Gravad Nobellax (03) från Stefan Pålsson AB i Landskrona
Ishavsräkor med skal
Kräftor med skal, vackert upplagt på fat
Limeaioli, Saffransaioli och Romsås
Hemlagad Fransk potatissallad
Lyxig grönsallad med melonkulor, rödlök m.m.
Gammeldags kavring & Baguette
Ostbricka med Brie – Frankrike (vitmögelost, på pastöriserad komjölk), Saint Agur – Frankrike (krämig och smakrik Blåmögelost, på pastöriserad komjölk) och 1878 Extra stark– Sverige (kraftfull, nötig och söt prästost lagrad i 18 månader, på pastöriserad komjölk)